Ejtőernyős tanfolyamok, gyorsított szabadeső kiképzés (AFF)

Álmodtál már a szabadeséssel? Vágytál már a felhők fölé? Készen állsz egy kis izgalomra?

Egyesületünk, a világ legtöbb országában elterjedt, mindenhol hatékonyan alkalmazott, legkorszerűbb módszerrel, a gyorsított szabadeső kiképzéssel (AFF-Accelerated Free Fall) segít, hogy álmaid valóra váltsad! Ha úgy érzed, megvan a megfelelő elszántság benned, és ejtőernyős szeretnél lenni, jelentkezz bátran, segítünk! Tapasztalt oktatóink segítségével akár 1 hét alatt ejtőernyős lehet belőled!

Első lépéséként részt kell venni egy ejtőernyős orvosi vizsgálaton, amelyet ezen listában felsorolt helyeken tudsz megejteni: ORVOSI VIZSGÁLATOK HELYSZÍNEI. Az alapvető vizsgálatokkal igazolják, hogy egészségügyileg alkalmas vagy az ugrásra. A vizsgálat díja 13.800.Ft+hatósági díj (7.000.Ft), amit a helyszínen kell kiegyenlíteni. A vizsgálathoz előzetes időpont egyeztetés szükséges. 

A tanfolyam 2 vagy 3 alkalmas elméleti foglakozással kezdődik, (alkalmanként kb. 3-4 óra) ami után 9 ugrási szintet kell teljesíteni, különböző gyakorlatokkal, feladatokkal a levegőben. Már az első ugrási szint 3500-4000 méteres magasságból történik, kb. 45-50 másodperces szabadeséssel, 2 oktató segítségével, akik végig melletted vannak, fognak téged és ügyelnek a feladatok helyes és biztonságos végrehajtására. Amennyiben az ugrási szint feladatát nem sikerül teljesíteni, ismétlő ugrást kell végrehajtani, (saját költségen) hogy megfelelő légbiztonsággal rendelkezz és biztonságosan továbbléphess a bonyolultabb feladatot kívánó következő szintekre. A 9 szint és a vizsgafeladatok teljesítésekor alapfokú jogosítást kaphatsz, amivel önálló ugrásokat lehet végrehajtani, Egyesületünk oktatóinak felügyelete mellett. 

Tanfolyamokat az érdeklődők igényeihez alakítva indítunk tavasztól őszig kb. 3-4 hetente. Külön igény esetén, télen is szervezünk tanfolyamot és az ugrásokat külföldön, melegebb helyszíneken tudjuk végrehajtani. Egyszerre maximum 10 fővel foglalkozunk, hogy maximális figyelmet tudjunk fordítani a képzés személyes jellegére és minőségére. A tanfolyam ára: 450.000.Ft, amely tartalmazza a 9 ugrási szintet, az elméleti képzést, a vizsgákat, a tanfolyam idejére a szükséges felszerelés bérleti díját, illetve a kezdéshez szükséges papírokat, dokumentumokat.

Jelentkezés és információ: 
Email 
Telefonon: Verebes Gábor +36 30 945-8081
Ajándék utalvány ejtőernyős tanfolyamra szülinapra, meglepetéshez !