MBSE - Az Egyesületről

A Magyar Bázisugró és Ejtőernyős Sportegyesület 2002-ben alakult, 2003-ban került hivatalos bejegyzésre, hazánkban első szervezetként, aki a bázisugró sport támogatását és képviseletét tűzte ki céljául. Alapító tagjai tapasztalt ejtőernyősök, a bázisugrás Magyarországi első képviselői és egyéb, a sportot támogató tagok.

Az Egyesület a Magyar ejtőernyős és bázisugró sport, illetve a magyar bázisugrók, és ejtőernyősök támogatását tekinti céljának, a sportágak hazai népszerűsítését, és a kor követelményeinek megfelelő oktatását tűzi ki feladatául, továbbá hazai és nemzetközi versenyeket szervez. Az MBSE több hazai társegyesülettel, 2004-ben megalapította a Magyar Bázisugró Szövetséget, a sportág átfogó irányítása és fejlődése érdekében. Egyesületünk hazánkban a legdinamikusabban fejlődő ejtőernyős klub, köszönhetően a színvonalas képzéseknek és baráti légkörű atmoszférának, taglétszámunk folyamatos növekedésével, pár év alatt az egyik legnagyobb ejtőernyős sportegyesületévé váltunk, amely jelenleg több mint 80 tagot számlál, ideértve a bázisugró tagokat is. A tagokról részletes infót találsz a tagok, profilok menüben. Tavasztól őszig (igény esetén télen is, külföldön) folyamatos ejtőernyős képzéseket tartunk (AFF) és az ejtőernyőzés iránt érdeklődőknek tandemugrási lehetőségek kínálunk. (linkelés a tanfolyamra és a tandemra). A tanuló és tandemfelszerelésekből (ejtőernyőkből) is a legújabb és legprofesszionálisabbat használjuk, oktatóink több ezer ugrásos tapasztalt ejtőernyősök, akik a hazai ejtőernyőzés élvonalába tartoznak.

Minden hazai ejtőernyős megmérettetésen (RW, FF, WINGSUIT, Speedway) képviseltetjük magunkat, számos nemzeti bajnoki címmel rendelkeznek versenyzőink és világversenyeken is képviseljük az egyesületet és hazánkat is.

A Magyar Bázisugrő SE tisztségviselői:

Ügyvezető Elnök: Muskovszky András
Elnök: Szörényi Csaba
Szakmai Vezető: Verebes Gábor